Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία logistics (Ασπρόπυργος)

Μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των logistics αναζητά για τα γραφεία της στον Ασπρόπυργο Αττικής χειριστές ανυψωτικού ηλεκτροκίνητου μηχανήματος/REACH TRUCK (ΚΛΑΡΚ) και προσωπικό αποθήκης (Picking) για εργασία πλήρους απασχόλησης.

Αρμοδιότητες χειριστών ανυψωτικού μηχανήματος

Χειρισμός Κλαρκ-Reach Truck (ανυψωτικό)Παραλαβή και τακτοποίηση των εμπορευμάτων στην αποθήκη με χρήση σκάνερ (γνώσεις WMS Mantis)Βοηθητικές εργασίες εντός της αποθήκης

Προσόντα

Απόφοιτος Λυκείου / Τεχνικού Λυκείου / Τεχνικής ΣχολήςΕμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 5 ετώνΚάτοχος διπλώματος (Δ) χειρισμού ανυψωτικού μηχανήματος (ηλεκτροκίνητου)

 

Αρμοδιότητες προσωπικού αποθήκης

Picking / packaging (επιλογή προϊόντων, προετοιμασία παραγγελίας & συσκευασία)Διεκπεραίωση παραλαβών / επιστροφών αποθήκηςΔιαχείριση ειδών αποθήκηςΛοιπές εργασίες αποθήκης όπως θα καθοριστούν

Προσόντα

Γνώση χρήσης RF / RFIDΠροϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαραίτητηΕπιθυμητή γνώση του (WMS) MANTIS

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 131" και την ειδικότητα. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.