Θέση εργασίας νοσηλευτή σε μεγάλη εταιρεία στην Αττική (Άλιμος)

Μεγάλη εταιρεία στον Άλιμο αναζητά αξιόπιστο αδειούχο Νοσηλευτή/Νοσοκόμο, με επαγγελματισμό και ευγένεια, για την παροχή φροντίδας σε στέλεχος με κινητικά προβλήματα. Η εργασία θα είναι υπό την επίβλεψη ενός πιστοποιημένου νοσηλευτή και team ιατρών.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Καταγραφή του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς με ακρίβεια.Λήψη και καταγραφή μετρήσεων πίεσης του αίματος, θερμοκρασίας, καρδιακών παλμών κ.λπ.Παρατήρηση ασθενούς σε θεραπεία για τον εντοπισμό της προόδου, των παρενεργειών των φαρμάκων κ.λπ.Παρακολούθηση της κατάστασης του ασθενούς, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης και απομάκρυνσης υγρών και κατάρτιση διαγραμμάτων για τον ασθενή.Παροχή βοήθειας σε ασθενή για τις καθημερινές απαραίτητες δραστηριότητες όπως διατροφή, λουτρό κ.λπ.Χορήγηση ενέσεων, συνταγογραφημένων φαρμάκων, κλυσμάτων κ.λπ., καθαρισμός και επίδεση πληγών και παροχή βοήθειας με άλλες βασικές εργασίες ιατρικής φροντίδας.Λήψη δειγμάτων για εργαστηριακές εξετάσεις σύμφωνα με οδηγίες.Καθημερινή μεταφορά στελέχους από και προς επιθυμητούς προορισμούς.Ικανότητα άρσης βαρέων αποσκευών και πακέτων ή βοήθεια στην επιβίβαση υπέρβαρου στελέχους.Διαθεσιμότητα περιστασιακών νυχτερινών βαρδιών και βαρδιών σαββατοκύριακου ή και επαγγελματικών ταξιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Αποδεδειγμένη εμπειρία ως Αδειούχος Πρακτικός Νοσηλευτής ή σε παρεμφερή θέση.Ικανότητα ανάληψης ποικίλων εργασιών φροντίδας και εργασίας στα πλαίσια διεπιστημονικής ομάδας.Εξοικείωση με τα πρότυπα και τις διαδικασίες υγείας, ασφάλειας και υγιεινής νοσοκομείου.Κατανόηση των υποχρεώσεων απορρήτου και των βέλτιστων νοσηλευτικών πρακτικών.Άριστη γνώση της ιατρικής και νοσοκομειακής ορολογίας.Ευγενική και επαγγελματική παρουσία.Καλή γνώση του MS Office και καταχώρησης δεδομένων.Καλή φυσική κατάσταση και αντοχή.Εξαιρετικές δεξιότητες στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις.Υπομονή, ηρεμία και ικανότητα στη διαχείριση άγχους.Σημαντικό προσόν θα θεωρηθεί η μόνιμη κατοικία του Νοσηλευτή στα δυτικά προάστια.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ικανοποιητικές αποδοχές, σταθερό περιβάλλον εργασίας.

Εάν σας ενδιαφέρει η θέση και θεωρείτε ότι προσιδιάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 133". Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.