Βρίσκεστε εδώ

«#EUandU - Είναι στο Χέρι Μας, Απασχόληση, Επενδύσεις και Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

 

«#EUandU - Είναι στο Χέρι Μας, Απασχόληση, Επενδύσεις και Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

Το δίκτυο EURES θα συμμετάσχει στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ελλάδα την Τρίτη 29/01/2019 & την Τετάρτη 30/01/2019 με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις & την Επιχειρηματικότητα, κυρίως για τους νέους.

 

Ημερομηνία:

29/01/2019 (All day) - 30/01/2019 (All day)

 

Τόπος:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη - αίθουσα Σκαλκώτα).

 

Την πρώτη μέρα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jyrki Katainen, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους τομείς της αρμοδιότητας του.

Πολλοί ακόμη καλεσμένοι από την χώρο της απασχόλησης και την επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτές αλλά και δημόσιοι φορείς θα παρουσιάσουν ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας.

Επίκεντρο της εκδήλωσης είναι  νέοι πολίτες που αναζητούν εργασία καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες και ευκαιρίες αλλά και η πληροφόρηση με συμμετοχικό διάλογο ('world café sessions') και διαδικτυακή συμμετοχή.

Οι δραστηριότητες θα επικεντρωθούν και σε πιο πρακτικά θέματα όπως : οι συνεντεύξεις εργασίας, η προετοιμασία βιογραφικών, η δικτύωση, η καθοδήγηση, η χρήση νέων τεχνολογιών, η πρόσβαση σε χρηματοδότηση και οι επενδυτικές ευκαιρίες όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να συνομιλήσουν με τους παρόντες φορείς.

Επιπλέον, η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΕΕ στην Ελλάδα εδώ:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (σύνδεσμος)