Βρίσκεστε εδώ

Δομικοί Συναρμολογητές / Συγκολλητές στη Φινλανδία

Δομικοί Συναρμολογητές / Συγκολλητές  στη Φινλανδία

 

Ενδιαφέρεστε για μόνιμη θέση με σταθερές εβδομαδιαίες ώρες εργασίας, καλά προνόμια, εργαζόμενοι σε μια τέλεια ατμόσφαιρα σε μια εταιρία με μακρά ιστορία και παραδόσεις; Η Nopan Μetalli αναζητεί δομικούς συναρμολογητές / συγκολλητές για να συμμετάσχουν στην ομάδα τους στο Kainuu,   Φινλανδία.

Στη Φινλανδία θα ζείτε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, γεμάτο φυσικές ομορφιές. Οι περιφέρειες της Φινλανδίας είναι ιδανικές για όσους ενδιαφέρονται για ευκαιρίες αναψυχής, προσφέροντας αρκετές δραστηριότητες στον χώρο του πολιτισμού και της άθλησης, και είναι καταπληκτικές περιοχές για την ανατροφή των παιδιών. Υπάρχουν εξαιρετικά σχολεία και πολλές διαφορετικές επιλογές από δομές ημερήσιας φροντίδας για μικρά παιδιά. Η στέγαση στο Kainuu είναι φθηνότερη απ' ό,τι στις αστικές περιοχές και η πρόσβαση στις μεγαλύτερες πόλεις που βρίσκονται σε απόσταση μίας ώρας με το αυτοκίνητο είναι εύκολη. Η Φινλανδία έχει ένα εξαιρετικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων χωρών παγκοσμίως σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση.

Είστε:

Πιστοποιημένος και έμπειρος επαγγελματίας δομικός συναρμολογητής / συγκολλητής με τουλάχιστον 3 χρόνια προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στον χώρο της εξειδίκευσής σας;

Είστε λάτρης της φύσης: ψάρεμα, κατασκήνωση, ορειβασία και πολλά άλλα;

Εάν ναι, τότε θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε ως εργαζόμενο στην Nopan Metalli Oy στη Φινλανδία!

Ο πελάτης μας, η Nopan Metalli Oy, ειδικεύεται στην εξατομικευμένη κατασκευή μεγάλης δύναμης, ανθεκτικού στη θερμότητα αλουμινίου, ανοξείδωτου ατσαλιού, καθώς και ατσάλινων επεξεργασμένων επιφανειών. Παρέχει επίσης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης βαρέων και ημι-βαρέων δομών, ελάσματα και δοκούς. Το τελευταίο προϊόν τους είναι μια λύση για θεατές, κατάλληλη για διάφορους τομείς. Συμμετέχοντας στην ομάδα τεχνητών μετάλλου #nopanmetalli, βελτιώνετε και τις εμπειρίες των θεατών ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλη τη Φινλανδία. Με περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας, η Nopan Metalli Oy είναι μια στιβαρή εταιρία με δέσμευση στους εργαζομένους της, ενώ παρέχει καλές συνθήκες για την οικογένεια και μια ζωή προσανατολισμένη στην ύπαιθρο της Φινλανδίας.

Ο πελάτης μας, η Nopan Metalli Oy, ειδικεύεται στην εξατομικευμένη κατασκευή μεγάλης δύναμης, ανθεκτικού στη θερμότητα αλουμινίου, ανοξείδωτου ατσαλιού, καθώς και ατσάλινων επεξεργασμένων επιφανειών. Παρέχει επίσης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης βαρέων και ημι-βαρέων δομών, ελάσματα και δοκούς. Το τελευταίο προϊόν τους είναι μια λύση για θεατές, κατάλληλη για διάφορους τομείς. Συμμετέχοντας στην ομάδα τεχνητών μετάλλου #nopanmetalli, βελτιώνετε και τις εμπειρίες των θεατών ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλη τη Φινλανδία. Με περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας, η Nopan Metalli Oy είναι μια στιβαρή εταιρία με δέσμευση στους εργαζομένους της, ενώ παρέχει καλές συνθήκες για την οικογένεια και μια ζωή προσανατολισμένη στην ύπαιθρο της Φινλανδίας.

Τι προσφέρει η Nopan Metalli:

Μόνιμη θέση με χρόνο εργασίας 40 ώρες την εβδομάδα.Μηνιαίο μισθό, με αρχικό μηνιαίο μισθό από 1.621 € έως 2.395 € βάσει της πολυπλοκότητας της εργασίας.Αποζημίωση για άβολες ώρες εργασίας (βράδια, Σαββατοκύριακα, νύχτες, αργίες και υπερωρίες), οι οποίες πληρώνονται επιπλέον του βασικού μηνιαίου μισθού.5 εβδομάδες τον χρόνο άδεια και μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα ελεύθερη περίπου κάθε μήνα – και τα δύο με πλήρη μισθό.Ευκαιρία για εκτέλεση όλων των απαιτούμενων τεστ ασφάλειας και ελέγχου ποιότητας για να χαρακτηριστείτε επαγγελματίας μετάλλου στη Φινλανδία χωρίς έξοδα.Διαδικασία υποδοχής και παρουσίασης των νέων καθηκόντων και ευθυνών σας όταν αρχίσετε να εργάζεστε.Ευελιξία στα εργασιακά καθήκοντα και στον χρόνο εργασίας.Ένας μακρύς κατάλογος από άλλα προνόμια που προσφέρονται σε όλους τους υπαλλήλους, όπως κουπόνια για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ασφάλιση και προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης από ιδιωτικό φορέα παροχής υγειονομικής φροντίδας, εξατομικευμένα σχέδια ευημερίας κ.λπ.

...και ακόμη περισσότερα:

Όλες οι συμβάσεις είναι σε συμμόρφωση με τη συνεργατική συμφωνία της βιομηχανίας μετάλλου και το εργατικό δίκαιο της Φινλανδίας.

Οι ευθύνες σας είναι:

Να διαβάζετε τα σχεδιαγράμματα και τα σχέδια.Να ακολουθείτε τις οδηγίες εργασίας και διάφορες διαδικασίες.Να επιλέγετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ή μέθοδο με βάση τις απαιτήσεις.Να τοποθετείτε τα εξαρτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.Να προβαίνετε σε συγκόλληση εξαρτημάτων χρησιμοποιώντας χειροκίνητο εξοπλισμό συγκόλλησης σε διάφορες θέσεις (κάθετα, οριζόντια ή πάνω από το κεφάλι).Να δοκιμάζετε και να ελέγχετε τις επιφάνειες και δομές για τυχόν ελαττώματα.Να διατηρείτε τον εξοπλισμό σε κατάσταση που να μη διακινδυνεύεται η ασφάλεια.

Από εσάς αναμένουμε τα ακόλουθα:

Να έχετε τουλάχιστον 3 χρόνια τεκμηριωμένης εργασιακής εμπειρίας ως δομικός συναρμολογητής / συγκολλητής.Να έχετε προηγούμενη εμπειρία στη χρήση ποικιλίας εξοπλισμού και διαδικασιών.Να γνωρίζετε αρκετά καλά την αγγλική γλώσσα.Να έχετε την ικανότητα να διαβάζετε και να ερμηνεύετε τεχνικά έγγραφα και σχέδια και εξαιρετική γνώση των σχετικών προτύπων ασφάλειας.Να έχετε επαγγελματική πιστοποίηση (π.χ. πιστοποιητικό συγκόλλησης AWS) ή και άλλα προσόντα συγκόλλησης (π.χ. διπλώματα επαγγελματικής κατάρτισης).Να έχετε την ικανότητα και κίνητρα ώστε να δεσμευτείτε για μόνιμη μετακόμιση στη Φινλανδία για σκοπούς διαμονής και εργασίας.

Η μετακόμιση σε μια νέα χώρα είναι ένα μεγάλο βήμα και δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και εύκολο. Θα σας υποστηρίξουμε σε όλο το ταξίδι από την αρχή μέχρι την εγκατάσταση στη νέα κατοικία, χώρα και θέση εργασίας σας.

Ομαλή προσγείωση:

Ένα προσωπικό σχέδιο προσαρμογής, που θα περιλαμβάνει βοήθεια σε σχέση με όλα τα επίσημα έγγραφα και τις τοπικές εγγραφές.

Η ζωή στο Kainuu:

Αναζήτηση κατοικίας και βοήθεια στην οικοδόμηση τοπικών δικτύων, εξεύρεση χόμπι κ.λπ.Φροντίδα για την οικογένειά σας.Υποστήριξη συζύγου και βοήθεια για την οργάνωση των σχολείων και την καθημερινή φροντίδα των παιδιών σας.Για να βεβαιωθούμε ότι θα νιώθετε σπίτι σας, θα καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για να βρούμε την καλύτερη ταύτιση τόσο για εσάς όσο και για τον εργοδότη σας.Γι' αυτό το λόγο η διαδικασία μας περιλαμβάνει αρκετά βήματα με καθοδήγηση και δωρεάν επίσκεψη στη Φινλανδία για ένα είδος διακοπών σχετιζόμενων με εργασία.

 

Ο οδικός χάρτης σας για τη Φινλανδία:

Ιούνιος-Ιούλιος:

Δεχόμαστε όλες τις αιτήσεις.

Ιούλιος:

Προσκαλούμε επιλεγμένους υποψήφιους στην πρώτη τους συνέντευξη. Η συνέντευξη διενεργείται μέσω των εφαρμογών Teams, Skype ή WhatsApp και ελπίζουμε ότι θα συνδεθούμε μαζί σας μέσω βίντεο. Τα άτομα που παίρνουν συνέντευξη μπορούν να πάρουν την πρώτη συνέντευξη σε μια από τις ακόλουθες γλώσσες: αγγλικά, ελληνικά, ισπανικά ή σουηδικά. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας εάν έχετε κάποια προτίμηση.

Αύγουστος:

Κατά την περίοδο μεταξύ 2 και 27 Αυγούστου θα σας καλέσουμε σε μια συνέντευξη με τον εργοδότη.

Η συνέντευξη θα διενεργηθεί μέσω Teams και ελπίζουμε ότι θα συνδεθούμε μαζί σας μέσω βίντεο. Εάν νιώθετε ότι θα χρειαστείτε βοήθεια με τη γλώσσα, θα είναι παρών και διερμηνέας.

Σεπτέμβριος:

Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα προσκληθούν σε μια πρώτη επίσκεψη στο Kainuu, Φινλανδία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τους χώρους της Nopan Metalli, να γνωρίσετε αυτοπροσώπως τον μελλοντικό εργοδότη σας, να συμμετάσχετε σε δοκιμές ποιότητας συγκόλλησης και να υποβληθείτε στα υποχρεωτικά τεστ πυρασφάλειας και ασφάλειας στην εργασία. Έπειτα από επιτυχή ολοκλήρωση των τεστ σας θα λάβετε μια προσφορά σύμβασης εργασίας.

Οκτώβριος:

Με την αποδοχή της σύμβασης εργασίας αναμένουμε από εσάς και την οικογένειά σας να μετακομίσετε στη Φινλανδία στις αρχές Οκτωβρίου και να ξεκινήσετε τη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε κατοικία, σχολεία και δομές ημερήσιας φροντίδας για τα παιδιά σας, καθώς και κατάλληλο πρόγραμμα υποδοχής ή ένταξης για την/τον σύζυγό σας.

Σας ενθουσιάζει αυτή η ευκαιρία; Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή; Είστε έτοιμοι για μια αλλαγή;

 

Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ