Βρίσκεστε εδώ

JOBmatch

white_logo_1024x1024

Ενεργοποιήθηκε η νέα καινοτόμα εφαρμογή της ΔΥΠΑ για τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού!

Δωρεάν, εύκολο και γρήγορο JOBmatch ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο!

 

Πατήστε την εικόνα για να δείτε το βίντεο

JOBmatch by DYPA - Η νέα εφαρμογή της ΔΥΠΑ για τουρισμό και εστίαση

 

Πλέον ο υποψήφιος εργαζόμενος αφού κατεβάσει την εφαρμογή JOBmatch από το App Store ή το Play Store και ολοκληρώσει το προφίλ του, μπορεί να διαμορφώσει με τη χρήση φίλτρων τις επιλογές του, όπως: τι επαγγέλματα θέλει και μπορεί να κάνει, σε ποιο ωράριο, σε ποια περιοχή σε τι εύρος μισθού.

Ταυτόχρονα οι εργοδότες μπορούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ και να κάνουν ΑΜΕΣΑ match με τον εργαζόμενο στην θέση εργασίας που έχουν ανοίξει, βάσει της περιοχής της επιχείρησής τους, του εύρους μισθού και της αξιολόγησης τους.

 

Όλα αυτά με απλά βήματα για άμεση συνέντευξη!

Μια καινοτόμα εφαρμογή από τη ΔΥΠΑ για τους κλάδους προσωρινής αλλά και μόνιμης εργασίας για εστίαση και τουρισμό.

 

Επισκεφτείτε τη σελίδα της εφαρμογής: 

JOBmatch.dypa.gov.gr 

 

Δείτε εδώ παρουσίαση για την εφαρμογή  

 

Πατήστε την εικόνα για να δείτε βίντεο tutorial για κινητές συσκευές

JOBmatch by DYPA - Tutorial για κινητές συσκευές

 

 

JOBmatch_1

Εισέλθετε στην πλατφόρμα του JOBmatch

Για να εισέλθετε στην πλατφόρμα των επιχειρήσεων του JOBmatch πάτησε εδώ.

Εγχειρίδιο Χρήσης για την εφαρμογή του JOBmatch

Κατεβάστε εδώ το εγχειρίδιο χρήσης με οδηγίες για τις επιχειρήσεις.

Πατήστε την εικόνα για να δείτε βίντεο με οδηγίες χρήσης για επιχειρήσεις.

JOBmatch-epixeirisis

Κατέβασε την εφαμοργή του JOBmatch

Android

Σκάναρε το παρακάτω QR από την κάμερα του κινητού σου για να μπορέσεις να κατεβάσεις την εφαμοργή.

Αν είσαι ήδη στο κινητό σου, κλίκαρε εδώ

JOBmatch-Android-1

iOS

Σκάναρε το παρακάτω QR από την κάμερα του κινητού σου για να μπορέσεις να κατεβάσεις την εφαμοργή.

Αν είσαι ήδη στο κινητό σου, κλίκαρε εδώ

JOBmatch-IOS-1

Εγχειρίδιο Χρήσης για την εφαμοργή του JOBmatch

Κατεβάστε εδώ το εγχειρίδιο χρήσης με οδηγίες για τους υποψήφιους εργαζόμενους.

Πατήστε την εικόνα για να δείτε βίντεο με οδηγίες χρήσης για υποψήφιους εργαζόμενους.

JOBmatch-ergazomenou

Κατεβάζω δωρεάν την εφαρμογή;

Ναι, την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν από το Play Store αν έχεις Αndroid συσκευή και από το App Store αν έχεις IOS συσκευή.

Γιατί ζητούνται τόσα στοιχεία για το προφίλ μου;

Στο προφίλ σου, σου ζητάμε να συμπληρώσεις τα απαραίτητα για την εγγραφή σου στοιχεία. Τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως AΦΜ, ΑΜΚΑ κτλ, δεν είναι απαραίτητα, αλλά αν τα συμπληρώσεις, θα βοηθήσεις την επιχείρηση στη διαδικασία πρόσληψης και παράλληλα, ο αλγόριθμός μας θα σε εμφανίζει πιο συχνά στις επιχειρήσεις  όταν ψάχνουν υποψηφίους με τα χαρακτηριστικά σου.

Πώς επιλέγομαι για μια δουλειά;

Οι εργοδότες, ψάχνουν για υποψηφίους, βάζοντας ως φίλτρα πληροφορίες που έχεις στο προφίλ σου, όπως κατηγορία επιχείρησης, θέση εργασίας, χρόνια προϋπηρεσίας, επιθυμητό ημερομίσθιο, επιλεγμένο ωράριο και τοποθεσία. Με βάση αυτά τα  φίλτρα  εμφανίζονται αποτελέσματα υποψηφίων και από την πλευρά της η επιχείρηση, επιλέγει να σου στείλει notification για να κλείσετε συνέντευξη.

Πώς επιλέγω εγώ μια δουλειά;

Σου έρχεται notification ότι έχεις επιλεγεί, βάσει της διαθεσιμότητας, της περιοχής και των λοιπών φίλτρων που έχεις συμπληρώσει.

Αυτό σημαίνει ότι εμφανίστηκε το προφίλ σου σε μια επιχείρηση  και ότι πρέπει τώρα να επιβεβαιώσεις αν θέλεις να προχωρήσεις. Κάνοντας swipe δεξιά, επιλέγεις ότι σε ενδιαφέρει  η ευκαιρία εργασίας, «ματσάρεις» δηλαδή με τον εργοδότη, ενώ κάνοντας swipe αριστερά, την αγνοείς.

Χρειάζεται να κάνω συνέντευξη;

Έχοντας «ματσάρει» με μια ευκαιρία εργασίας, έχεις την επιλογή να συνεχίσεις τη διαδικασία ή να την ακυρώσεις (μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή). Αν επιλέξεις να συνεχίσεις, τότε ο εργοδότης μπορεί να σου στείλει notification για ακριβή τοποθεσία, ημέρα και ώρα της συνέντευξης, την οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσεις. Επίσης η συνέντευξη μπορεί να οριστεί και τηλεφωνικά!

Πληρώνω για να κλείσω συνέντευξη;

Η εφαρμογή JOBmatch διατίθεται δωρεάν και σε προβάλλει σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις επιχειρήσεις που ψάχνουν υποψήφιο με τα χαρακτηριστικά σου.

Πώς επιλέγω πού θέλω να δουλέψω;

Για να εμφανιστείς στις ευκαιρίες εργασίας που προτιμάς και να μπορούν να σε δουν και να σε επιλέξουν οι εργοδότες, απλώς συμπληρώνεις τα διαθέσιμα φίλτρα και έπειτα σε προβάλλουμε εμείς σε όλο μας το δίκτυο, σε πραγματικό χρόνο, όποτε προκύπτει μια ανάγκη. Στη συνέχεια, μια επιχείρηση θα σε ειδοποιήσει ότι σε επέλεξε και αποφασίζεις εσύ αν θα «ματσάρεις» ή όχι.

Αν βλέπω ότι δεν επιλέγομαι από εργοδότες, τι μπορώ να κάνω;

Αν δεν επιλέγεσαι από εργοδότες, τότε θα πρέπει να ελέγξεις αν έχουν λήξει τα φίλτρα σου (ημερομηνίες και ώρες διαθεσιμότητας) ή να τα διευρύνεις λίγο, ώστε να εμφανίζεσαι σε περισσότερες αναζητήσεις εργοδοτών.

Μπορώ να βαθμολογήσω μια δουλειά;

Βεβαίως, μπορείς να βαθμολογήσεις τη θέση εργασίας  και το περιβάλλον εργασίας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας. Θα σου έρθει αυτοματοποιημένο notification για να κάνεις τη διαδικασία με μερικά απλά taps. Θυμήσου! Οι εργοδότες μπορούν αντίστοιχα να σε βαθμολογήσουν.

Αν κλείσω συνέντευξη και δεν εμφανιστώ τι θα συμβεί;

Για να ακυρωθεί ή επαναπρογραμματιστεί μια συνέντευξη, θα πρέπει να ειδοποιήσεις τον εργοδότη μέσω της εφαρμογής, μέχρι 1 ώρα πριν. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε θα μπορεί να δηλώσει ότι δεν εμφανίστηκες και να πάρεις 0 rating, οπότε θα πρέπει να είσαι συνεπής

Πόσα στάδια υπάρχουν για να κλείσω μια δουλειά;

Είναι μόνο τέσσερα στάδια:

  1. Swipe δεξιά για να «ματσάρεις» με την ευκαιρία εργασίας
  2. Επιβεβαίωση ενδιαφέροντος
  3. Προγραμματισμός συνέντευξης (ο εργοδότης μπορεί να το παραλείψει αυτό το βήμα και να προχωρήσει κατευθείαν στην πρόσληψη)
  4. Συγχαρητήρια, πήρες τη δουλειά!

Μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου;

Αν θες να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, μπορείς να το κάνεις εύκολα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σου.

Πώς προστατεύονται τα στοιχεία μου;

Τα πλήρη στοιχεία σου, (επώνυμο, κινητό τηλ. email), όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία που προαιρετικά ανεβάζεις, όπως το βιογραφικό σου, είναι εμφανή στις επιχειρήσεις, μόνο αν τις επιλέξεις και φτάσετε στο σημείο να κλείσετε συνέντευξη. Μέχρι τότε, εμφανίζεται μόνο η φωτογραφία προφίλ σου, το μικρό σου όνομα, η ηλικία, το rating σου και τα χρόνια προϋπηρεσίας σου.

Τι μπορώ να ρυθμίσω στο  Jobmatch;

Στις ρυθμίσεις, μπορείς να επιλέξεις και να απο-επιλέξεις, να διαγράψεις και να επεξεργαστείς οποιαδήποτε πληροφορία μας έχει εμπιστευτεί, καθώς και τις ειδοποιήσεις που σου στέλνουμε, για να βελτιώσουμε την εμπειρία σου στην εφαρμογή μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

mail image

Στείλτε μας e-mail στο :

jobmatch@dypa.gov.gr

phone image

Καλέστε μας:

Δευτέρα έως Παρασκευή  9.00 π.μ. - 5.00 μ.μ. 

210 010 00 00