Βρίσκεστε εδώ

Seize the Summer with EURES 2019

Seize the Summer with EURES 2019

 

Είστε μάγειρας, σερβιτόρος, ξενοδοχοϋπάλληλος; Απασχολείστε γενικότερα στον τουριστικό ή στον επισιτιστικό κλάδο κι επιθυμείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες απασχόλησης σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα;

 

Αν ναι, τότε η επόμενη «online» ημερίδα εργασίας σας ενδιαφέρει!

 

https://www.europeanjobdays.eu/en/events/seize-summer-eures-2019

 

Την Τετάερη, 13 Φεβρουαρίου από τις 11:00πμ έως τις 19:00μμ το δίκτυο EURES διοργανώνει και πραγματοποιεί την τρίτη πανευρωπαϊκή ημερίδα εργασίας αφιερωμένη στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο:

“Seize the Summer with EURES 2019”

 

Εργοδότες απ’ όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως από τις χώρες Πορτογαλία, Κροατία, Σλοβενία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Κύπρος, Γαλλία και Ελλάδα έχουν δημοσιεύσει θέσεις εργασίας διάφορων ειδικοτήτων και αναζητούν μέσω της εκδήλωσης αυτής το προσωπικό της προσεχούς τουριστικής περιόδου.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα κιόλας! Δείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε δεκάδες προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Στείλτε το βιογραφικό σας σε εργοδότες που εσείς θα επιλέξετε και κανονίστε την ώρα της συνέντευξης. Συζητήστε μέσω chat online με συμβούλους EURES άλλων χωρών την ημέρα της εκδήλωσης, και πάρετε τις πληροφορίες που θέλετε.

 

Θα σας δούμε εκεί! Σας περιμένουμε!