Βρίσκεστε εδώ

Συμμετοχή της Υπηρεσίας EURES στην "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΑΕΔ" στις 20 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο InterContinental Αθήνα

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

 

Η Υπηρεσία EURES Ελλάδας θα συμμετάσχει στην "Ημέρα Καριέρας", που θα πραγματοποιηθεί από τον Ο.Α.Ε.Δ., το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 89-93, 11745 Αθήνα).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Περισσότερες από 60 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως βιομηχανίας τροφίμων, μεταφορών-logistics, πληροφορικής, παροχής ιατρικών & νοσηλευτικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, παροχής υπηρεσιών φύλαξης, τεχνικών/κατασκευών, διαφήμισης κ.α. θα συμμετάσχουν με πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας σε όλη την Αττική, διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει με περίπτερο εκπρόσωποι από την Υπηρεσία EURES Κύπρου έχοντας στη διάθεσή τους πληροφορίες για συνθήκες διαβίωσης και απασχόλησης, αλλά και θέσεις εργασίας από διάφορους τομείς της αγοράς εργασίας της Κύπρου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5138/Β/05.11.2021, η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται απαραιτήτως μόνο με προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Σύνδεσμος εκδήλωσης: https://www.oaed.gr/hmera-karieras-2021