Βρίσκεστε εδώ

Ζητείται άμεσα Βοηθός Εμπορικού Διευθυντή στη Φρανκφούρτη

 

Ζητείται άμεσα Βοηθός Εμπορικού Διευθυντή στη Φρανκφούρτη

 

Η Εταιρία Gebr. Thomaidis GmbH είναι μία Μεταφορική, που δραστηριοποιείται πανευρωπαϊκά. Επειδή οι ρίζες της Επιχείρησης είναι ελληνικές, ευρίσκεται το κέντρο βάρους των μεταφορών στον τομέα μεταφοράς εμπορευμάτων και αγαθών από και προς Ελλάδα. Στον τομέα των μεταφορών με Ελλάδα έχουμε καθιερωθεί, στην εν τω μεταξύ πάνω από 20-ετή ιστορία της εταιρίας μας, ως μία από τις εξειδικευμένες κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Εκτός από το Κεντρικό Κατάστημά μας στη Φραγκφούρτη/Μ έχουμε και περαιτέρω υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα / Ασπρόπυργο.

Για το Κεντρικό μας Κατάστημα στη Φραγκφούρτη/Μ ψάχνουμε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, έναν υπάλληλο βοηθό του Εμπορικού Διευθυντή. Γι αυτή τη θέση οι αιτούντες θα πρέπει  να έχουν εμπειρία στα επαγγέλματα του Λογιστή ή του Οικονομολόγου επιχειρήσεων ή του Υπαλλήλου φοροτεχνικού Γραφείου.

 

Οι κύριες αρμοδιότητες είναι:

Συνεργασία στους τομείς Οικονομικών, Λογιστηρίου και ελέγχου. Στενή συνεργασία με τον Εμπορικό Διευθυντή στην Έκθεση εργασιών προς τη Γενική Διεύθυνση. Παρακολούθηση των χρηματικών ροών Έλεγχος των εισερχομένων τιμολογίων Συμφωνία των λογαριασμών πιστωτών και οφειλετών Τηλεφωνική και ταχυδρομική επικοινωνία με τους πιστωτές και οφειλέτες.  

 

Απαιτούμενα προσόντα:

Σπουδές / επαγγελματική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς λογιστικής και οικονομικών Επικοινωνία γραπτά και προφορικά στα ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά Παρουσία που εμπνέει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα

 

Για τη κατάληψη/στελέχωση της περιγραφόμενης θέσης εργασίας είναι απαραίτητη η ετοιμότητα για μετακόμιση στη Φραγκφούρτη/Μ. Είναι αυτονόητο, ότι είμαστε έτοιμη να βοηθήσουμε στην ανεύρεση κατοικίας και ενσωμάτωση στη Φραγκφούρτη/Μ.

 

Αποστείλατε, αν έχετε ενδιαφέρον, την αίτησή σας στα ελληνικά στην ακόλουθη διεύθυνση διαδικτύου: euresgreece@oaed.gr γράφοντας στο θέμα του email τον κωδικό "Thomaidis".