Βρίσκεστε εδώ

Ζητούνται μηχανικοί με εμπειρία στην επισκευή λεωφορείων ή φορτηγών στη Σουηδία

 

Είστε μηχανικός, με εμπειρία στην επισκευή λεωφορείων ή φορτηγών; Σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στη Σουηδία; Τότε, έχουμε τη σωστή θέση για εσάς!

 

Σχετικά με εμάς

Η Mekka Service είναι μια εταιρεία που ανήκει στον επιχειρηματικό όμιλο Mekka Traffic Group και δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των δημόσιων μεταφορών. Η Mekka Traffic Group διαθέτει περίπου 1350 οχήματα, κυρίως λεωφορεία, τα οποία εξυπηρετούνται και επισκευάζονται από το προσωπικό της Mekka Service. Η Mekka Service λειτουργεί σε 20 τοποθεσίες στη Σουηδία και απασχολεί περίπου 100 μηχανικούς και τεχνικούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mekkaservice.se Τώρα, αναζητούμε μηχανικούς λεωφορείων ή φορτηγών για να ενταχθούν στη μεγάλη μας ομάδα!

 

Απαιτήσεις και εργασία

Η εργασία ως μηχανικός σε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργασιών, σε πολλά είδη λεωφορείων και φορτηγών. Η εργασία σας θα ποικίλει από την εξέταση οχημάτων, την παρακολούθηση διαγνωστικών δοκιμών και τον προσδιορισμό προβλημάτων λειτουργικότητας. Θα πρέπει επίσης να εκτελείτε συντήρηση, επισκευές και βασικές εργασίες φροντίδας, όπως αλλαγές λαδιού, έλεγχο στάθμης υγρών και περιστροφές ελαστικών.

Για να επιλεγείτε σε αυτήν τη θέση, θα πρέπει να έχετε προηγούμενη εμπειρία ως μηχανικός (2-3 έτη) και να έχετε γνώση των σχετικών εργαλείων και συστημάτων. Να αναφέρετε εάν έχετε εργαστεί στο παρελθόν με διαγνωστικό εξοπλισμό. Αξίζει να αναφέρετε επίσης, εάν έχετε κάποια συγκεκριμένη δεξιότητα που σχετίζεται με την εργασία, όπως πιστοποίηση AC ή παρόμοια.

Ως άτομο πρέπει να είστε ευέλικτοι και να επιλύετε προβλήματα. Να είστε συνηθισμένοι στην ανάληψη πρωτοβουλιών και παραγωγικοί. Να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και η ασφάλεια και η ποιότητα να είναι πάντα προτεραιότητα.

Ψάχνουμε για κάποιον που είναι πρόθυμος να μάθει και έχει ισχυρή εργασιακή ηθική. Εάν επιθυμείτε να μάθετε σουηδικά, αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την θέση, πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης κατηγορίας Β και να μπορείτε να επικοινωνείτε στα Αγγλικά ή Σουηδικά.

Τυπος σύμβασης: Μόνιμη απασχόληση, άμεση έναρξη απασχόλησης.

Χρόνος απασχόλησης: Πλήρης, 40 ώρες/εβδομάδα.

Μισθός: Ατομικός αλλά βασίζεται στη Σουηδική Κοινή Συμφωνία για τους μισθούς, 25000-30000 Σουηδικές κορώνες (περίπου 2500-3000 Ευρώ).

 

Πως να υποβάλετε αίτηση;

Στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά στη διεύθυνση euresgreece@oaed.gr μέχρι τις 30.06.2021 αναγράφοντας στον τίτλο Μηχανικός ΜΕΚΚΑ

Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε επικοινωνώντας στην παραπάνω διεύθυνση ή με τον πλησιέστερο τοπικά Σύμβουλο EURES.

Διαμονή: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε κατάλυμα. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι μπορούν να έρθουν εδώ για δοκιμές εργασίας και σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να προσφέρουμε 2-3 εβδομάδες διαμονής εντελώς δωρεάν.

Αριθμός θέσεων: 5

Αριθμός δημοσίευσης:   24888969